• \n
  • Kontakt
Przepisy
Produkty
  • Nowości
  • Warzywa w puszkach
  • Mrożonki
  • Pieczarki marynowane
  • Strączki
  • Good Lunch
  • Dania na ciepło
Bonduelle
#tojestpyszne
O nas
  • aktualności
  • Historia firmy
  • Nasze zobowiązania
  • Innowacje roślinne
  • Z pola na talerz
  • Dołącz do nas
Bonduelle
  • Kontakt
Przepisy
Produkty
  • Nowości
  • Warzywa w puszkach
  • Mrożonki
  • Pieczarki marynowane
  • Strączki
  • Good Lunch
  • Dania na ciepło
O nas
  • aktualności
  • Historia firmy
  • Nasze zobowiązania
  • Innowacje roślinne
  • Z pola na talerz
  • Dołącz do nas
  • \n
  1. >O nas
  2. >Z pola na talerz
Z pola na talerz

Z pola na talerz

Aby zobaczyć ten film, musisz zaakceptować pliki cookie YouTubeo

Wszystko o naszych warzywach
Fasole pełne naturalnego zdrowia
Kiełki fasoli mung – jedyne w swoim rodzaju
Pieczarka… z paryskich pieczar
Cieciorka: strączek pełen zdrowia
Soczewica i najprostszy sposób przyrządzania
Kukurydza – słodka i chrupiąca!
Fasolka szparagowa: samo zdrowie i smak!
Flażoletka – fasolka z paryskim akcentem
Groszek – ulubiony strączek Polaków
Szpinak dodaje energii!
Cukinia – letnie warzywo na ciepło i zimno
Buraki – naturalna słodycz i zdrowie
plus_round
12 Warzywa na 14
Zobacz wszystkie warzywa
Bonduelle od 1853 r.
Bonduelle to firma rodzinna, która od 7 pokoleń pracuje nad rozwojem produkcji rolnej, która szanuje glebę i ludzi. Bronimy wydajnej, inteligentnej i zjednoczonej agroekologii, zdecydowanie zwróciliśmy się w przyszłość i codziennie wprowadzamy innowacje od pola do talerza, aby stworzyć lepszą przyszłość dzięki żywności roślinnej
Sprawdź
  • Bonduelle Food Service
  • Grupa Bonduelle
Obsługa klienta
  • Częste pytania
  • Kontakt
  • Dołącz do nas
  • Dla akcjonariuszy
  • Strategia podatkowa
  • Polityka środowiskowa
  • Zobowiązania na rzecz środowiska
  • \n
  • Zarządzanie plikami cookie
  • Polityka prywatności
  • 2020© Wszelkie prawa zastrzeżone