Zielony groszek, dzięki gotowaniu na parze, wzbogaci każde twoje danie o pysznie chrupiące ziarna

Gotowanie na parze to jedna z najzdrowszych metod przygotowywania potraw. Tak właśnie przygotowany został Groszek Zielony „Gotowane na parze”. Dzięki blanszowaniu na parze, groszek charakteryzuje się idealnym smakiem i chrupkością, pięknym kolorem oraz utrzymaniem wielu wartości odżywczych. To idealny dodatek do kuchennych inspiracji!
waga netto: 305 g
składniki

groszek, woda, sól, aromat naturalny

wartość odżywcza

dla 100g
Energia w kJ 324 kJ
Energia (kcal) 77 kcal
Tłuszcz (g) 0,7 g
W tym nasycone kwasy tłuszczowe (g) 0,1 g
Węglowodany (g) 9,1 g
W tym cukier (g) 3,1 g
Błonnik (g) 6,6 g
Białko (g) 5,3 g
Sól (g) 0,74 g
przechowywanie

Przechowywac w suchym i chlodnym miejscu.