Warzywne danie chińskie z ryżem - pyszne danie pełne warzyw gotowe już w 6 minut!

Warzywne danie chińskie z ryżem to aż 75% najlepszych warzyw! Roślinna i chrupiąca kompozycja marchewki, brokuła, pora, grzybków, pędów fasolki mung z białym ryżem apetycznie prezentuje się na talerzu. Warzywne danie chińskie z ryżem można podawać jako samodzielne danie roślinne lub jako pyszny dodatek do mięsa i ryb. Wystarczy 6 minut na patelni, odrobina masła lub oleju, dodatek ulubionych przypraw lub sosu sojowego i gotowe!
waga netto: 400 g
składniki

brokuły (25%), ryż (25%), marchewka (15%), czerwona papryka (15%0, por (10%), czarne grzyby (Auricularia polytricha) (5%0, kiełki mung (5%). Może zawierać SELER

Źródło błonnika .

śladowa ilość Seler.

wartość odżywcza

dla 100g i porcją 200g
Energia w kJ 252 kJ 504 kJ
Energia (kcal) 60 kcal 119 kcal
Tłuszcz (g) 0,3 g 0,6 g
W tym nasycone kwasy tłuszczowe (g) 0 g 0,0 g
Węglowodany (g) 12 g 24,0 g
W tym cukier (g) 1,9 g 3,8 g
Błonnik (g) 1,2 g 2,4 g
Białko (g) w jednej porcji 3,2 g
Sól (g) w jednej porcji 0,04 g
sposób przygotowania

Podgrzewaj na patelni z dodatkiem tłuszczu przez 6 minut. Produkt nie wymaga wcześniejszego rozmrożenia.
przechowywanie

w temperaturze 0° - =3°C - 24 godziny, w temperaturze -18°C lub niższej: do daty minimalnej trwałości.