Koniec z długim i skomplikowanym przygotowywaniem fasoli. Zrobiliśmy to za Ciebie

Fasole używane są w kuchni międzynarodowej już od bardzo dawna. Nadają daniom smak i walory odżywcze. Te od Bonduelle charakteryzują się niezwykłą chrupkością. Czerwona Fasola Kidney wspaniale wzbogaci w intensywny kolor sałatki i przekąski, a daniom kuchni meksykańskiej nada idealną chrupkość. Sprawdzi się również w daniach wegetariańskich i wegańskich.
waga netto: 400 g
składniki

woda, czerwona fasola, sól

wartość odżywcza

dla 100g
Energia w kJ 479 kJ
Energia (kcal) 114 kcal
Tłuszcz (g) 1,1 g
W tym nasycone kwasy tłuszczowe (g) 0,4 g
Węglowodany (g) 15,8 g
W tym cukier (g) 0,8 g
Błonnik (g) 5,9 g
Białko (g) 7,2 g
Sól (g) 0,64 g
przechowywanie

Przechowywac w suchym i chlodnym miejscu.